GameNight - Resident Evil

Január 27-én, pénteken ismét GameNight, melynek középpontjában ezúttal a Resident Evil sorozat áll! Próbáld ki az új részt akár PSVR-ral is, vagy vegyél részt kvízünkben és nyerd meg a Collector’s Editiont! A rendezvény INGYENES!

A főszereplő ezúttal a Resident Evil VII, amit Xbox One-on és PlayStation 4-en egyaránt kipróbálhattok. Mi több, PlayStation VR-t is viszünk, melynek köszönhetően teljesen beleélhetitek magatokat a játékba. Az élményt Aula gamer fülesek fokozzák.

A kínálat azonban nem merül ki ennyiben. SakmaN jóvoltából klasszikusokat is újrajátszhattok: a Resident Evil 1 Sega Saturnon, a Resident Evil 2 PlayStationön, a Resident Evil 3: Nemesis Dreamcaston, a Resident Evil 4 pedig Gamecube-on lesz kipróbálható. 

Nem lehet GameNight nyeremények, ajándékok nélkül. A játék hazai forgalmazója, a Cenega felajánlott egy PlayStation 4-es Resident Evil VII Collector’s Editiont, ami egy kvízbajnokság során fogja megtalálni új gazdáját – szeretnénk, ha tényleg egy rajongóhoz kerülne, aki kiteszi a polcára és büszkén tekint rá. A kérdések a teljes Resident Evil sorozatra vonatkoznak, de belekérdezünk az új részbe is (nyugi, ha követtétek a bejelentéseket, fogtok tudni válaszolni).

Emellett lehetőséget adunk a történetet kevésbé ismerőknek is arra, hogy ne távozzanak üres kézzel. A Resident Evil 6 Mercenaries pontverseny során legtöbb pontot szerző játékos ajándékcsomagot kap. 

Mindenképp érdemes lesz tehát ellátogatni a Barcraft 2 esport bárba, mi ott leszünk és várunk titeket!