GameNight LAN-party

Mint a magyar játékosok többségének, úgy nekünk is a PC áll legközelebb a szívünkhöz. Szeretünk konzolon játszani is, de azért egy jó LAN-partyra soha nem mondanánk nemet. A GameStar tábor lesz az év legnagyobb GameStaros LAN-partyja, de márciusban próbáltunk egy kisebb összejövetelt szervezni, és visszahozni klasszikus összejövetelek hangulatát.

A Barcraft 2 társasjáték kávézójában összeraktunk négy PC-t, amiket egy hálózatra kötöttünk, és azokon szüntelenül pörgött a Call of Duty 2. Úgy gondoltuk, variálunk egy kicsit a versenyeken is, ezért nem 1v1, hanem 2v2 TDM meccsek zajlottak, és a győztes csapat mindkét tagja ajándékcsomaggal távozott.

Eközben a PC-s teremben összesen hat gépen ment a Counter-Strike: Global Offensive (a verseny négy gépen zajlott, mindenki mindenki ellen, de a végén a Gigabyte két, gyakorlásra kihelyezett gépét is csatlakoztattuk, így hatan játszhattak egy szerveren), kettőn a Hearthstone, négyen pedig az Unreal Tournament 2004. A konzolos teremben Mortal Kombat XL-lel, FIFA 16-tal és Guitar Hero Live-val, valamint kicsit később Just Dance-szel lehetett mókázni.

Jó volt veletek megint, köszönjük, hogy ott voltatok! A rendezvényen készült képeket és videót elérhetitek az alábbi gombok valamelyikére kattintva.