Street Fighter V, XCOM 2 és Dying Light: The Following megjelenési buli

Újabb mérföldkőhöz érkezett a GameNight, ugyanis februárban harmincadik alkalommal találkozunk a magyar játékvilág házibuliján. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy a csapat nevében megköszönjem mindenkinek, aki eddig akár csak egyen is ott volt, és reméljük, még legalább kétszer, ha nem háromszor ennyi alkalommal találkozunk veletek.

2016 februárja egy nagyon mozgalmas hónap, rengeteg izgalmas megjelenéssel. Nem volt könnyű eldönteni, mely játékokat helyezzük a rendezvény középpontjába, ezért úgy döntöttünk, nem állunk meg egynél: a februári GameNighton a hazai forgalmazó Cenega három játéka, a Street Fighter V, az XCOM 2 és a Dying Light: The Following is játszható lesz! Míg a népszerű verekedősjáték-franchise legújabb tagját PlayStation 4-en, addig az XCOM 2-t a Gigabyte két csúcs-PC-jén, a Dying Light kiegészítőjét pedig konzolokon próbálhatjátok ki.

A fent említett játékok mellett természetesen mással is készülünk, erről  külön cikkekben számolunk be nektek a GameStar Online-on. Addig is igazoljátok vissza a rendezvény Facebook oldalán, hogy ott lesztek, és készüljetek, jó buli lesz!Street Fighter V, XCOM 2 és Dying Light: The Following megjelenési buli

Időpont: 2016. február 19. péntek

Helyszín: Barcraft 2, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Add a naptáradhoz!

következő esemény >>