GameNight - Bloodborne launch party

Március végére befutott minden idők egyik legjobb Sony-exkluzív játéka, amit egy GameNight keretében bárki kipróbálhatott, és többen haza is vihettek.

Megtudhattuk, hogy a GameNight-látogatók között rengeteg a nyugodt ember, ugyanis senki nem vágta hozzá senkihez a PlayStation 4 kontrollerét, vagy tépte ki a kioskból dühében.

Mindenki, akivel beszéltünk, elismerően nyilatkozott a Bloodborne-ról; még azok is adtak neki egy esélyt, akiktől egyébként távol áll a stílus. A From Software ismét hozta, amit eddig már többször, és egy egyedi, néha dühítő, de könnyen elsajátítható és rettentő addiktív játékkal jutalmazta meg a PlayStation 4-tulajokat. A GameNighton több konzolon lehetett kipróbálni a játékot, és bár sokszor láttuk a töltőképernyőt a retinánkba égett logóval, azért néhány próbálkozás után mégis sikerült többeknek elsajátítania az apró fortélyokat, amik ahhoz kellenek, hogy ne halálozzunk el rövid időn belül aránytalanul sokszor. A rendezvény végén egy PlayStation TV, egy AEG Bluetooth kihangosító, AEG vérnyomásmérők, egy Bloodborne sajtópéldány és a játék egy példánya is gazdára talált, a GameStar magazinok mellett.

Nézzétek meg összefoglaló videónkat, valamint galériánkat a picit lejjebb található gombokra kattintva.