GameNight (elő)karácsony

 

Ha december, akkor tél, ha tél, akkor hideg, ha hideg, akkor forralt bor (farkasok, éjszaka, holdfény, cipő… értitek). Aki belépett a Malom Bisztróba, azt egyből megcsapta a forralt bor kellemes illata, ami belengte az egész termet, egy kicsit megidézve a karácsonyi vásárok hangulatát. De itt csak GameStart és GameStar metálos pólót lehetett venni (meg forralt bort, üdítőket, nagyon finom melegszendvicset és hotdogot), viszont melyik vásárban van ennyi kipróbálható játékkonzol? Na ugye, GameNight kontra karácsonyi vásár: 1:0.
Mivel egész véletlenül pont a PlayStation 4 megjelenésének napján zajlott a rendezvény, mi is vérünket adtuk egy konzolért, melyen az este nagyobb részében a Killzone: Shadow Fall futott, de azért a next-gen Call of Duty: Ghostsot és a Knacket is kipróbálhatta az, aki belesüppedt a TV előtti fotelbe.

A lépcső alatt két playseat volt jól megfontoltan elhelyezve, ezeken lehetett gyakorolni a Forza Horizon versenyre nagy lelkesen. Azt már mondanom sem kell, hogy a Rock Bandtől megint lerepült a hajunk. Néha örömünkben, néha bánatunkban.

Szeretnénk megköszönni RoacH nevű olvasónknak, hogy néhány haverjával és pár társasjátékkal együtt befoglaltak egy asztalt.

A versenyeken az aktuális GameStar mellett most is sok-sok értékes, máshonnan nem beszerezhető nyereményt lehetett megszerezni, de a legboldogabb alighanem az volt, aki egy, a fejlesztők által dedikált Batman: Arkham Origins poszterrel térhetett haza.