GameNight - Grand Theft Auto V launch party

Most ötödik alkalommal rendeztük meg a GameNight nevű rendezvényünket, ami minden eddiginél több játékost mozgatott meg

 

A szeptemberi GameNight a Grand Theft Auto V és a FIFA 14 megjelenésének jegyében telt. Ezek a címek lényegében az eseményt megelőző bő egy hónapunkat behálózták, ezért jó volt végre nem csak hogy kipróbálni, de barátok között meg is vitatni az eseményeket. Nagy örömmel látjuk, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvend a GameNight és a játékok, illetve a versenyekért járó értékes ajándékok mellett sokan csak a kellemes társaság és a jó buli miatt járnak vissza.

A Grand Theft Auto V öt konzolon pörgött folyamatosan és alig lehetett egyeseket kirobbantani előle, bár az est közepén feltűnt, hogy a játékosok nagy része a sztriptízbárokat látogatta. Vagy vezetett. Vélhetően a táncoslányok irányába. A többi kioszkon és tévén persze folyamatosan zajlottak a versenyek.

A Mortal Kombat, az Injustice: Gods Among Us és a Forza Horizon is izgalmas döntőket produkált, a FIFA 14-es összecsapáson pedig annyian szerettek volna részt venni, hogy két konzolra kellett költöztetni a versenyt.

A győzteseink a Cenega által felajánlott GTA-s nyereménycsomagokat vihették haza, amikben volt világítós autós kulcstartó, póló, poszter és sima GTA V kulcstartó, de aki nem nyert, az sem ment haza üres kézzel, mert minden látogató kapott egy kisméretű posztert és az idősebbek annyi Burnt, amennyi beléjük fért.

A programok mellett most először a GameStar magazin aktuális számát is megvásárolhatták a látogatók, ami mellé egy exkluzív ajándékot is kaptak. A GTA V-ös százdolláros mintájú illatosító az utolsó darabig elfogyott.