GameNight 3.0

A GameNight rendezvénysorozatunk immár harmadik alkalommal hozta össze a magyar játékvilág krémjét egy pár óra gondolatan beszélgetésre, iszogatásra és persze játékra.

A GameNight 3.0-n nem csak olvasók, szerkesztők és a magyar játékvilág nagyágyúi gyűltek össze, hanem csatlakoztak hozzánk gyönyörű cosplay-es lányok is, akik egy-egy pillanatra még a hardcore játékosok figyelmét is képesek voltak elvonni a monitorokról. Licorne, Ruki és Cassidy mellett több más cosplayer is meglepett minket a jelenlétével, sőt még mindenki kedvenc Julcsija is beöltözött egy, a The Incredible Adventure of Van Helsing ihlette bőrszerkóba. Leborulunk odaadása előtt, hiszen ha valamivel rá lehet tenni egy lapáttal a melegre, akkor az egy ilyen jelmez.

A cosplayes lányok mellett persze volt más látnivaló is, a rendezvény nevében foglalt főnév láncos kutyájaként kénytelen voltunk rengeteg játékot is kihozni. A szokásokhoz híven (mert már ugye a harmadik alkalom után beszélhetünk szokásokról) a teraszon folyamatosan pörgött a rögtönzött Guitar Hero koncert. Akinek nem kenyere, hogy fröccsentett perifériákat püffölve és nyomogatva hangokat csal ki az Xbox-ból, hanem inkább csak élvezni szerette volna a zenét, annak ott volt a Just Dance 4.

A GameNight elmaradhatatlan elemei a versenyek, amik 3.0-n is értékes ajándékokért zajlottak. A Mortal Kombat, az Injustice: Gods Among Us és a FIFA versenyek győztesei a GameStar és a PCWorld legújabb számával gazdagodtak, a Just Dance 4 bátor nyertese még egy negyedéves PC World előfizetést is kapott, a legjobb FIFA játékos pedig a GS legutóbbi három számát vihette haza. A legboldogabb ember viszont egész biztosan a GameStar mémpályázat győztese volt, aki a beígért ajándékok mellett egy Master Chief figurát is bezsebelt, amit természetesen gyönyörű cosplay-es lányok adtak neki át.

Remek hangulatú estét töltöttünk együtt megint és nagyon köszönjük mindenkinek aki eljött.